دانلود پاورپوینت شكاف ديجيتالی و جنسيت جهت رشته مدیریت در قالب 38 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 


شكاف ديجيتالي و جنسيت

چكيده

تغيير تفكر فرهنگي و اقتصادي، نتيجه تكنولوژي نوين ارتباطات و اطلاعات (ICT) است. تغييرات فرهنگي و اقتصادي  مي تواند شامل رقمي شدن (digitization)، گستردگي دانش، جهاني شدن، مجازي شدن و مشتري مداري باشد. به نظر   مي رسد كه وارد دوره جديدي شده ايم كه مي توان آن را دوره پسا صنعتي ناميد. در نظريه پردازي هاي پسا تجدد گرايانه    قرائت هاي نوين از الگوهاي شناختي و فرهنگي وجود دارد.

 

تكنولوژي در هيچ برهه اي از زمان جنبه خنثي نداشته است. در عصر جديد نيز تكنولوژي اطلاعاتي و ارتباطي توان توسعه الگوهاي جديد در سطوح متفاوت را در جامعه دارد. ديدگاه هاي خوشبينانه و بدبينانه اي در مورد تغييرات نوين وجود دارد. ديدگاه خوشبينانه به توان رهائي بخشي كه در تكنولوژي جديد ارتباطات و اطلاعات نهفته است، مي پردازد در حاليكه ديدگاه بدبينانه در مورد شكاف ديجيتالي در دو سطح بحث مي كند. در سطح اول تفاوت بين ”دارا“ ها و ”ندار“ ها و امكان دسترسي به تكنولوژي جديد و در سطح دوم به درجه مهارت ها و الگوهاي استفاده از تكنولوژي جديد مي پردازد.

 

موضوع جنسيت، بخصوص وضعيت زنان در جامعه و رابطه دو فضاي خصوصي و عمومي، يكي از مسائل مورد بحث در تكنولوژي نوين اطلاعات و ارتباطات است. اگر در دوره تجددگرايي شاهد تحولاتي عميق در فضاي عمومي و خصوصي با محوريت زنان بوديم، ظهور رايا رابطه (cybercommunication) نيز داراي تاثير مهم در كنش هاي ارتباطي در فضاهاي عمومي را ايجاب مي كند.

 

 

عمر تعاملات غير شخصي در فضاي سيبرنتيك (رايا سپهر) بزودي به پايان خواهد رسيد. روند ارتباطات الكترونيكي به سوي مشتري مداري و فردگرايي است. محدود شدن يا محدود نگهداشته شدن زنان در فضاي غير عمومي است كه باعث محدود شدن آنان و عدم دستيابي به امتيازات موجود و دستيابي ارتباطات در فضاي عمومي است.

آمار نشان مي دهد كه براي اولين بار در تاريخ، استفاده از كامپيوتر در بين زنان آمريكايي بيشتر از مردان آمريكايي است. در آسيا استفاده از كامپيوتر و ايجاد ارتباط اينترنتي معمولا از محل كار (فضاي عمومي) ميسر است و چون زنان آسيايي كمتر از مردان به اين فضا دسترسي دارند لذا آمار نشانگر استفاده 78 درصدي مردان و 22 درصدي زنان از اينترنت     مي باشد.

 

 

نكته پاياني اينكه، تكنولوژي اطلاعات و ارتباطات توان بالقوه آن را دارد تا با وارد شدن به دنياي خصوصي زنان، آنان را به دنياي عمومي ارتباط بدهد و زنان را از قيد و بندهايي كه آنان را وادار به محدوديت هاي اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي، تعليم و تربيت، تعاملات و غيره مي كند، آزاد سازد.

واژگان كليدي: پسا تجدد گرايي، پسا صنعتي، رايا سپهر، سيبرنتيك، فضاي عمومي و خصوصي، تكنولوژي ارتباطات و اطلاعات (ICT).

 

 

فهرست مطالب :

1- تغييرات اجتماعي

2- شكاف رقمي

3- شكاف جنسيتي

4- هفت مشکل

5- واقعیت های مثبت

6- توصیه ها

شكاف رقمي و تعريف آن: زير بناي شكل گيري مفاهيم ”دارا“ و ”ندار“

عوامل قابل ملاحظه در بررسي شكاف ديجيتالي در بين ملل متفاوت

 شكاف ديجيتالي جنسيت

درصد استفاده كنندگان مؤنث از اينترنت

موانع دستيابي زنان به اينترنت

هفت مشكل يا چالش زنان (و مردان) محروم جامعه در راه استفاده از ICT

آيا كامپيوتر مي تواند از سبك نگارش به جنس نويسنده پي ببرد؟

الگوريتم

و....