پاورپوینت،تحلیل محیط و استراتژی بازار یابی شرکت بی ام  وBMW

 

 

فایل مجموعه کامل تحلیل محیط بازاریابی واستراتژی فروش در شرکت بی ام و(BMW) در مجموع با ۳۷۱ صفحه به صورت جامع و کامل با فرمتPPT وpdf آماده شده است.

۱- ANALYZ BMW با ۱۸۳ اسلاید پی دی اف شده

۲- پاورپوینت «تحلیل محیط بازاریابی درشرکت بی ام و با ۹۶ اسلاید تخصصی

۳-تحلیل محیط و استراتژی بازار یابی درشرکت بی ام و با ۹۵ صفحه ورد پی دی اف شده

 

درعصر دیجیتال ،مشتریان حق انتخاب دارند و حسب ذائقه خویش اقدام به خرید می کنند و درمقابل هزینه پرداختی انتظار ارزش افزوده متناسب را دارند .مشتریان امروز به دنبال برند های برتر جهانی هستند که می توانند نیاز و خواسته مشتریان را برآورده سازند و این امر بدون تلاش مستمر و هوشمندانه ،امکان پذیر نمی باشد.

یکی از برند های مطرح جهانی ،شرکت خودروسازی بی ام و (BMW) می باشد که درصنعت خودروسازی حداقل با۱۲ برند محبوب رقابت می کند .« بی ام و برای راحتی رانندگان از آخرین فناوری در وسایل نقلیه خود استفاده می کند. برای غلبه بر رقبای فوق الذکر تمام تلاش خود را به کار می گیرد.».

رمز موفقیت برندهای امروز داشتن مزیت رقابتی است که این امر در بی ام با عنوان«. مزیت رقابتی در استراتژی بازاریابی بی‌ام‌و» نمود بیشتری دارد.«بهبود مستمر فرایند و پیشرفت فن‌آوری در بخش تحقیق و توسعه مزیت رقابتی اصلی برند بی‌ام‌و است. این برند برای داشتن کیفیت، قابلیت اعتماد و برتری پشتیبانی و خدمات مشتری معروف و شناخته‌شده است. بی‌ام‌و سیاستی از خدمات مشتری را اتخاذ کرده که در آن رشد راننده به‌عنوان یک اصل پایه و زیرساختی عامل اصلی در رشد بازار این تولیدکننده به‌حساب می‌آید.» این شرکت در بیش از ۱۵۰ کشور در سراسر جهان شعبه و نمایندگی دارد. بازارهای اروپا و آمریکای شمالی، برای این برند بازارهایی هستند که تأمین‌کننده بیش از ۶۵% فروش آن می‌باشند، اما با معرفی بازارهای نوظهوری در کشورهای درحال‌توسعه از قبیل بازارهای آسیایی این شرکت به‌شدت در تلاش برای متمرکز شدن بر روی این بازارها جهت پیشبرد اهداف فروش خود برای آینده است. پورتفوی محصول این شرکت بسیار متنوع و قوی بوده و شامل خودروهای مختلفی از قبیل خودرو قابل‌تبدیل به کروکی، سری ۳ و سری ۵، سدان می‌شود و تا بی‌ام‌و x3 و X5 انواع مدل‌های SUV ادامه دارد.

عامل مهم وعنصر تاثیر گذار دیگر در بی ام و «استراتژی توزیع در استراتژی بازاریابی بی‌ام‌و» میباشد. «ویژگی منحصربه‌فرد بودن فروشگاه‌های این برند به‌طور حتم یکی از فاکتورهایی است که این شرکت از آن به‌عنوان اهرم سودآوری و رشد در بازار استفاده می‌کند؛ بنابراین این شرکت به سرمایه‌گذاری در توسعه این دسته از فروشگاه‌ها که مانند کشتی حامل پرچم امیرالبحری عمل می‌کند، ادامه خواهد داد تا از این طریق به حداکثر سازی تجربه مصرف‌کننده بیافزاید. در همین حین شرکت در حال افزایش تعداد نمایندگی‌های رسمی خودش هم هست.»

دربازارپرتلاطم امروز مشتریان ،به ارزش برند ،اهمیت ویژه ای می دهندکه«ارزش برند در استراتژی بازاریابی بی‌ام‌و»نیز از اهمیت خارق العاده ای برخوردار بوده و«موفقیت بی‌ام‌و در حس قوی هویت آن نهفته است که با تجربه رانندگی با خودروهای این شرکت گره‌خورده است. بی‌ام‌و به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان پیشتاز وسایل نقلیه لوکس و با استفاده از علم روز دنیا شناخته می‌شود. بی‌ام‌و شرکت تولیدکننده خودرو شماره یک دنیا که مالک نمانام‌هایی از قبیل رولز-رویس و خودرو مینی بی‌ام‌و هست، خودش را به‌عنوان برندی شناسانده است که انطباق کاملی با تصویر برند خود در سراسر دنیا دارد و این تصویر چیزی نیست جز وجه و لذت رانندگی با خودروهای تولیدشده توسط این برند.».«تصویر ذهنی حاصل از برند بی‌ام‌و درواقع زمانی به‌صورت منفی آسیب دید که آن‌ها بیش از ۷ هزار دستگاه خودرو خود را به دلیل نقص در کابل باطری، موتور و پمپ آن فراخوانی کردند، چیزی که هرگز با شعار و قصد و نیت آن‌ها در دنیا مبنی بر “آخرین و برترین خودرو در دنیا” در انطباق قرار ندارد.» بااین‌وجود، بی‌ام‌و همواره در بازار خودرو با نوآوری‌های خودش در طراحی، همواره پیشتاز بوده است. مثلاً خودرو مفهومی I8 از این برند، خودرویی است که درواقع افراد بسیار زیادی را تحت تأثیر قرار داده و تحت عنوان خودرو پارچه‌ای بی‌ام‌و بنام جینا شناخته می‌شود.

بی ام و برای ماندگاری دربازارپیچیده امروز نیاز به تحلیل رقبا در بازداشته و مزیت رقابتی ویژه اش «تحلیل رقابتی در استراتژی بازاریابی بی‌ام‌و» می باشد.بی‌ام‌و همواره در رقابت با برندهای دیگر خودرو مانند آئودی، مرسدس، ولوو و . . . است که علاقه بسیار زیادی برای افزایش فروش خود در بازارهای آسیایی مانند هند و چین و بازارهای توسعه‌یافته‌ای مانند آمریکا، انگلستان و کشورهای اروپایی دارند. مدل‌های اس‌یووی بی‌ام‌و مانند X3 و X5 حتی در بازار کشورهای توسعه‌یافته هم خیلی موفق نبوده‌اند و فروش خوبی را برای برند بی‌ام‌و ایجاد نکرده‌اند. البته برند آئودی مدل‌هایی برای این طبقه خاص در آستین دارد که اتفاقاً جزء دسته خودروهای لوکس هم قرار می‌گیرند و انتخاب مشتریان سطح بالا هم می‌توانند باشند. اما بی‌ام‌و با تمرکز و تلاش برای به دست آوردن مشتریانی از طبقه متوسط و رو به بالا، درواقع در حال از دست دادن بخشی زیادی از مشتریان خودش در بخش بالایی جامعه است. چیزی که درواقع در پی کسب آن از طریق ارائه مدل‌هایی از قبیل بی‌ام‌و I8 و GINA بوده است، همچنان که در بالا به آن اشاره کردیم. اما اخیراً بی‌ام‌و به این موضوع به‌خوبی پی برده و در تلاش برای باز پس گرفتن سهم قبلی خود از بازار خودروهای لوکس و سطح بالای جامعه است.

بی ام و با تحلیل در بازار صنعت خودرو توانسته است سهم بیشتری از بازارخودرورا از آن خود کندکه با «تحلیل بازار در استراتژی بازاریابی بی‌ام‌و» به این استراتژی جامه عمل پوشانده است.در بازار همواره در حال رشد اتومبیل که رشد بخش اتومبیل‌های لوکس به‌شدت به چشم می‌آید، افزایش تقاضا برای خودروهای لوکس در بازارهای آسیایی، تغییر سبک زندگی و نرخ رشد ۳۳% در ملل درحال‌توسعه مانند هند چیزی است که درواقع منجر به فروش بیشتر شده و مردم درواقع در حال حمله بردن به این بخش از بازار خودرو هستند. تعداد بسیار زیادی از بازیگران این عرصه درواقع در حال خوردن یکدیگر برای کسب سهم از بازار بیشتر هستند. در ملل در حال رشد و توسعه، شرکت‌هایی از قبیل مرسدس بنز و آئودی به‌شدت در حال رقابت و تلاش هستند و این در حالی است که بی‌ام‌و قادر به حفظ این سهم بازار فعلی خودش در این بازارها نیست. البته یک گزینه و مزیت خوب و مناسب دیگر وام‌های بسیار خوب و مناسب و برای خرید خودرو در کشورهای درحال‌توسعه است که از این تولیدکنندگان خودرو حمایت می‌کند.

مشتریان برای بی ام و سرمایه استراتژیک محسوب می شوند .بدانجهت «تحلیل مشتری در استراتژی بازاریابی بی‌ام‌و» اهمیت حیاتی پیدا می کند .مشتری برند بی‌ام‌و اصولاً از طبقات بالای جامعه یا طبقات بالای متوسط جامعه است که میانه باز زمانی کاری و حرفه‌ای خود رسیده و اصولاً سنی بین ۳۰ تا ۵۰ سال دارد. این افراد اغلب حسی افتخار و غرور و مالکیت نسبت به این خودرو دارند، یعنی به‌نوعی استفاده از این برند را برای خود نوعی افتخار و شأن می‌دانند.

و کلام آخر این که ؛بی ام و از تبلیغات بهترین استفاده را برده و مهم ترین اقدام آن علاوه بر بازاریابی پارتیزانی «پروموشن ها در استراتژی بازاریابی بی‌ام‌و»اهمیت ویژه ای دارند.یکی از نکات اصلی که موجب می‌شود تا خودروهای این برند منحصربه‌فرد باشند، پروموشن هایی است که این برند به مشتریان خودش می‌دهد. بی‌ام‌و بارها و بارها در بازار اثبات کرده که بازاریابی را به‌خوبی بلد است. چراکه بخش عمده ای از کمپین های این برند که شامل پروموشن می شوند، به بازاریابی محصول بر اساس فن‌آوری پیچیده و پیشرفته آن، طراحی آن و اینکه چگونه به طبقه بالا جامعه تعلق دارد، می پردازند.

نویسنده دراین نوشتار پیام ویژه ای به صاحبان کسب کار کشورمان داشته و  این که برای مشتریان امروز مهم ترین مولفه برای پرداخت و خرید کالاها و خدمات ،برند مطرح بودن می باشد و برای مشتریان امروز که تغییر ذائقه آن ها به صورت لحظه ای است کیفیت و دوام کالا اولویت دوم وسوم می باشد و اولویت اول آنها امکانات به روز و به اصطلاح آپشن های جدید می باشد.

با احترام

دکتر محرم غفاری

تیرماه ۱۴۰۰

 

فهرست مطالب

داستان برند BMW ب‌ام‌و ۷

اصول استراتژی های جدید برند BMW... 8

جایگاه برند. ۹

طراحی.. ۱۰

تقسیم‌بندی، هدف‌گذاری و جایگاه‌یابی.. ۱۱

همه چیز درباره BMW (بی ام و) و تولید نخستین خودرو/ پروسه ای جالب برای نامگذاری محصولات BMW... 11

معرفی BMW... 12

تولد اولین اتومبیل BMW... 13

۱۰۰ کیلومتر در ساعت؛ رویای دست نیافتنی.. ۱۴

فراز و نشیب‌های کمپانی BMW... 15

تولید موتورسیکلت BMW... 16

توقف تولیدات BMW... 17

نحوه نامگذاری محصولات.. ۱۸

بی‌ام‌و (BMW)، نام تجاری متمایز. ۱۹

مبانی جایگاه‌ یابی BMW در بازار ایالات متحده آمریکا ۱۹

درباره برند bmw.. 20

خطر آبکی شدن برند. ۲۰

شعار تبلیغاتی BMW... 20

چرا واژه های تصویری ماندگارند! ۲۱

تاریخچه لوگو بی ام و (bmw) 21

رمز موفقیت.. ۲۲

تاریخچه تاسیس و پاگرفتن شرکت BMW... 22

  • تولد اولین اتومبیل. ۲۴

تا جنگ جهانی دوم، عمده تولیدات این شرکت را خودرو و موتورسیکلت تشکیل می داد. ۲۴

  • تولید موتورسیکلت.. ۲۵

  • لوگوی بی ام دبلیو از کجا آمده؟ ۲۶

اثر افزایش «داخلی‌سازی» خودروها بر رشد این صنعت در چین و آلمان. ۲۷

بهبود فروش خودروها در چین با ارتقاء داخلی سازی خودروها ۲۷

تمرکز بر تحقیق و توسعه گام رشد BMW در چین.. ۲۸

کمپانی BMW رسما به رقابت های فرمول E پیوست.. ۲۸

توسعه برند. ۲۹

توسعه برند چیست؟ ۳۰

انواع توسعه برند. ۳۰

توسعه فرم محصول. ۳۱

توسعه تخصص شرکت.. ۳۱

توسعه حق امتیاز (فرانشیز) مشتری.. ۳۱

توسعه تمایز برند. ۳۱

توسعه پرستیژ برند. ۳۱

توسعه با انتقال مؤلفه. ۳۲

توسعه با استفاده از شیوه زندگی.. ۳۲

تحلیل تخصصی برند BMW با تکیه بر تحلیل کامل SWOT. 33

عملکرد موفقی در چین و بازار چین.. ۳۶

صلاحیت در خودروهای هیبریدی و الکتریکی.. ۳۶

تحلیل فرصت برند BMW با تکیه بر جدول SWOT. 38

افزایش رفاه عمومی و تقاضا برای خودروهای هوشمند. ۳۸

ضعیف شدن ارزش یورو به واحد پول سایر کشورها ۳۸

نسخه های جدید ، خاص و متنوع. ۳۹

تحلیل تهدید برند BMW با تکیه بر جدول SWOT. 39

افزایش مقررات دولتی ممکن است هزینه ها را افزایش دهد. ۳۹

افزایش کیفی و حضور خودروهای آمریکایی در بازار خودرو ۳۹

استراتژی بازاریابی بی‌ام‌و – بخش اول. ۳۹

تقسیم‌بندی، هدف‌گذاری و جایگاه‌یابی در استراتژی بازاریابی بی‌ام‌و ۴۰

رسالت –. ۴۰

مزیت رقابتی در استراتژی بازاریابی بی‌ام‌و ۴۰

ماتریس BCG در استراتژی بازاریابی بی‌ام‌و ۴۱

استراتژی توزیع در استراتژی بازاریابی بی‌ام‌و ۴۱

بررسی نقش ها و مسئولیت ها منابع انسانی در BMW... 41

معرفی منابع انسانی در BMW... 42

استراتژی های منابع انسانی در BMW... 42

آموزش و توسعه. ۴۴

مدیریت اجرایی.. ۴۵

روابط کارمندان: ۴۵

مدیریت شخصی: ۴۶

تصمیم گیری موثر. ۴۷

توصیه ها ۴۸

مدیریت منابع انسانی در BMW... 49

استراتژی مدیریت پاداش.. ۵۰

یک خط تولید آزمایشی.. ۵۱

فرآیند. ۵۲

تغییرات.. ۵۳

ارگونومی ۲۰۱۷٫ ۵۳

چرخش بهینه از نظر ارگونومیک.. ۵۴

نتایج. ۵۴

شگرد BMW در استراتژی کارگری.. ۵۵

رازهای برندینگ BMW... 56

مدیرعامل بی ام و اصول استراتژی های کلیدی جدید شرکت را اعلام کرد. ۶۳

بی ام و های الکتریکی در راهند. ۶۶

بررسی استراتژی CRM برندهای برتر جهان. ۶۷

استراتژی CRM هواپیمایی لوفتهانزا ۶۸

استراتژی CRM برند هواپیمایی British Airways. 68

استراتژی CRM شرکت اپل. ۷۰

استراتژی CRM برند نوکیا ۷۰

استراتژی CRM خودروسازی بی ام دبلیو. ۷۱

استراتژی CRM فست فود کی اف سی.. ۷۲

استراتژی CRM برند مک دونالد. ۷۳

کوکا کولا. ۷۳

استراتژی CRM برند زارا ۷۴

استراتژی CRM فروشگاه آمازون. ۷۴

از بنز تا بی‌ام‌دبلیو و آئودی همگی در کمپین‌های رقابتی! ۷۵

کمپین رقابتی بی‌ام دبلیو و آئودی: ۷۶

بهترین کمپین‌های بازاریابی دیجیتال که منجر به رشد برندهای مشهور شدند. ۷۸

شرکت پی‌اندجی (P&G)، کمپین ممنون مامان (Thank you mom) 79

یونیسف، کمپین Tap Project (پروژه‌ی شیر آب) ۸۰

فیلم‌های شرکت بی ام دابلیو (BMW) 81

کمپین زیبایی واقعی (Real Beauty) شرکت داو (Dove) 82

دانستنی های جالب از BMW... 84

استراتژی بی ام و برای مدیریت بحران کرونا ۸۷

چرخه بازاریابی و فروش یک شرکت تولیدی۴. ۸۹

ایجاد وفاداری و حفظ مشتری.. ۸۹

رشد سهم مشتری.. ۹۰

ایجاد دارایی مشتری.. ۹۱

دارایی مشتری: ۹۱

منابع ومآخذ: ۹۳

 

کلمات کلیدی :

تحلیل تخصصی برند BMW با تکیه بر تحلیل کامل SWOT
برند BMW
حوزه ی عملکرد برند : تولید موتورسیکلت با برند BMW ، تولید خودرو با برند BMW ، ارائه خدمات مالی با برند BMW
حوزه ی عملکرد جغرافیایی برند : در کل دنیا ( بیش از ۱۵۰ کشور)
نوع معماری برند : هیبریدی
دفتر مرکزی برند : مونیخ آلمان
درآمد برند ( براساس یورو) : ۹۲۱۷۵ میلیارد یورو در سال ۲۰۱۵ – ۸۰۱۰۴ میلیارد یورو در سال ۲۰۱۴
سود برند ( براساس یورو ) : ۶۳۹۶ میلیارد یورو در سال ۲۰۱۵ – ۵۸۱۷ میلیارد یورو در سال ۲۰۱۴
تعداد پرسنل : ۱۲۲۲۴۴ در سال ۲۰۱۵
رقبای اصلی برند : کرایسلر گروه LLC، Daimler AG، شرکت فورد موتور، شرکت جنرال موتورز، شرکت موتور هوندا، شرکت موتور هیوندای، شرکت موتور نیسان، تاتا موتورز، تویوتا موتور، فولکس واگن AG و بسیاری از شرکت های خودروسازی دیگر.
شخصیت برند : HERO یا قهرمان
گروه صنعتی BMW یک شرکت خودرو سازی تولید و فروش اتومبیل و موتور سیکلت در سراسر جهان است. این شرکت بزرگترین تولید کننده خودروهای لوکس و بزرگترین تولیدکننده خودرو در جهان است که تولید ۲٫۲۷۹ میلیون اتومبیل دارد.
BMW اتومبیل و موتورسیکلت های خود را تحت ۵ مارک مختلف در بازار عرضه و به فروش می رساند :
BMW , Mini , Rolls-Royce , Motorrad , Husqvarana
و بازارهای اصلی این شرکت عبارتند از: چین، ایالات متحده آمریکا، آلمان، بریتانیا و فرانسه. ( که این شرکت در چین فقط به تنهایی از برند BMW خود بیش از ۴۶۴،۰۰۰ خودرو و موتور سیکلت فروخته است. )
جدول SWOT در طبقه خودر - برند BMW
ضعف
قوت


- به عنوان یک برند پورتفلیو جهانی سبد محصولات کمی برای مشتریان دارد.
- میزان بدهی برند بالاست
- یکی از با ارزش ترین برندها در تولید خودرو در جهان است
- در گستره متنوع جغرفیایی فعال است و درآمد زایی از بازارهای متنوعی دارد.
- عملکرد موفقی در چین و بازار چین دارد.
- محصولات به واسطه ی مهندسی کامل تولید تجربه رانندگی عالی را برای راننده خلق می کنند.
- صلاحیت در خودروهای هیبریدی و الکتریکی دارد.
- استراتژی روشن برای دیدار با چالش ها و روند های آینده طراحی و به مرز اجرا درآورده است
تهدید
فرصت


- افزایش رقابت در بازار خودروهای جهانی
- افزایش مقررات دولتی ممکن است هزینه ها را افزایش دهد
- افزایش کیفی و حضور خودروهای آمریکایی در بازار خودرو

- افزایش قیمت سوخت
- افزایش رفاه عمومی و تقاضا برای خودروهای ارزشمند مستقل
- ضعیف شدن ارزش یورو به واحد پول سایر کشورها
- نسخه های جدید ، خاص و متنوع

تحلیل نقاط قوت – ضعف – فرصت و تهدید
نقاط قوت برند BMW با تکیه بر جدول SWOT
یکی از با ارزش ترین برندها در تولید خودرو در جهان است
طبق گفته Interbrand، برند BMW، سومین برند برتر جهان با ارزش ۴۱٫۵ میلیارد دلار است. البته فوربس برند BMW را به عنوان دومین برند با ارزش خودرو در جهان، به ارزش ۲۸٫۸ میلیارد دلارمعرفی کرده است .در لیست اسامی برند خودرو فقط برندهای تویوتا و مرسدس بنز توانسته اند با BMW رقابت کنند.
ارزش برند BMW در سنجش اعتبار برند مثبت ارزیابی شده است و به این معنا است که نام تجاری BMW یکی از برند های شناخته شده خودرو در جهان است . همچنین BWMدارای شهرت در تولید وسایل نقلیه کاملا مهندسی شده است که تجربه یک رانندگی لوکس را به شما هدیه می دهد .
این نقطه ی قوت در برند BMW به شما کمک می کند تا در به رسمیت شناختن نام تجاری بالا به شرکت موفق تر عمل کنید و محصولات و خدمات مربوط به برند را سریعتر و بدون هزینه تبلیغات سرسام آور معرفی کند.

در گستره متنوع جغرفیایی فعال است و درآمد زایی از بازارهای متنوعی دارد.
BMW بر خلاف بسیاری از رقبای خود در آلمان ، به بازار آلمان و یا تنها چند بازار بزرگ برای فروش محصولات و کسب درآمد خود تکیه نمی کند.
یکی از بازار اصلی BMW با توجه به درآمد و حجم فروش وسایل نقلیه اش ، کشور چین است ، جایی است که این شرکت بیش از ۴۶۴،۰۰۰ دستگاه خودرو و موتور سیکلت فروخته و در سال ۲۰۱۵ فروش ۱۵٫۸۵۶ میلیارد یورو درآمد داشته است. با این حال، این تنها ۱۷٫۲٪ از کل درآمد برند BMW است.

عملکرد موفقی در چین و بازار چین دارد.

کشور چین یکی از بزرگترین بازار فروش خودرو در جهان است ، این کشور به تنهایی ۲۵٫۱ میلیون دستگاه در سال ۲۰۱۵ به فروش رسانده است . در واقع تمامی سازندگان خودرو تلاش می کنند تا تا بازار خودروهای چینی را تحت سلطه خود درآورند که البته معمولا چندان موفق نیستند. اما این قانون در مورد برند BMW صدق نمی کند.
موفقیت BMW در چین به واسطه ی همکاری قوی با شرکت خودروسازی چینی با نام Brilliance Auto Group رسما در چین با هدف تولید و فروش محصول مختلف و برندهای مختلف کمپانی BMW شروع شد . این سرمایه گذاری مشترک BMW Brilliance Automotive Ltd.، نام گرفت .
مشارکت قوی در چین، موفقیت BMW در بازار و رشد فروش آینده را تضمین می کند.

محصولات به واسطه ی مهندسی کامل تولید تجربه رانندگی عالی را برای راننده خلق می کنند.

BMW عمدتا در بخش خودروهای لوکس خود ، با رقبای هم سطحش مانند مرسدس بنز، لکسوس و آئودی رقابت می کند . این شرکت عمدتا خودروهای خود را با تکیه بر فناوری های پیشرفته خود ، مثل راحتی خودرو ، لوکس بودن و استثنایی بودن خودروها ، منحصر به فرد بودن ، و پشتیبانی عالی در تایید کیفیت بالای ساخت، برای مخاطبان تشریح می کند. برخی از شرکت های خودروسازی – رقبای برند – با بررسی نسبت قیمت / عملکرد از برند BMW به عنوان یک معیار سنجش استفاده می کنند.

صلاحیت در خودروهای هیبریدی و الکتریکی دارد.

BMW اولین خودروی الکتریکی خود را با نام BMW i3 در سال ۲۰۱۳ منتشر کرد. در طول دو سال بعد ، BMW i3 به سومین خودروی برتر دنیا تبدیل شد. در سال ۲۰۱۴، BMW یک پلاگین جدید برای خودروهای هیبریدی جدید با نام تجاری iV را به بازار معرفی کرد و در بازار خودروهای هیبریدی (PHV) قرار دارد.
در سال ۲۰۱۶، BMW ، ۴ PHV را به ناوگان خود اضافه کرد و پس از آن یک خودرو کاملا الکتریکی و ۵ PHV را به بازارمعرفی و ارائه کرد . این شرکت در حال حاضر ۱۰۰،۰۰۰ واحد از این وسایل نقلیه را به فروش می رساند و با توجه به موفقیت های خود، طبق چشم انداز خود در سال ۲۰۲۰، برنامه دارد که خودروهای صرفا الکتریکی خود را معرفی می کند.
اگر چه، BMW نمی تواند با تویوتا در بخش خودرو هیبریدی رقابت کند، شایستگی آن در ساخت وسایل نقلیه هیبریدی و الکتریکی قوی تر از اکثر رقبا است.

استراتژی روشن برای دیدار با چالش ها و روند های آینده طراحی و به مرز اجرا درآورده است.
BMW دارای استراتژی روشن در مورد چگونگی دیدار با چالش های آینده است که ممکن است با آن روبرو شود استراتژی ها به شرکت کمک می کنند تا درک و برنامه مشخصی از آنچه که شرکت باید دنبال می کند و جایی که تلاش های خود را تمرکز می کند، را به روشنی بدانند.
برای مثال
BMW باید روی وسایل نقلیه هیبریدی و الکتریکی به عنوان فناوری آینده در وسایل نقلیه فعال ترعمل کند.
تمرکز روی تولید رانندگی مستقل – در مورد خودروهای بدون نیاز به راننده – و تحقیق و بررسی روی عملکرد رقبا را بخشی از فعالیت خود قرار دهد.
توان بالقوه خودرو ها در دیجیتال سازی و فعالیت از طریق اتصال به سیستم های دیجیتالی را ارتقا دهد.

تحلیل ضعف برند BMW با تکیه بر جدول SWOT
به عنوان یک برند پورتفلیو جهانی سبد محصولات کمی برای مشتریان دارد.

کمپانی خودرو BMW تنها شامل ۳ مارک با نام های BMW، Mini و Rolls-Royce است.
در سال ۲۰۱۵، این شرکت تنها ۳۳۸،۴۶۶ مدل از اتومبیل های MINI و ۳۷۸۵ مدل از اتومبیل های Rolls-Royce خود را از مجموع ۲۴۴۷۴۸۵ فروند خودرو فروخته شده فروخت. با توجه به اینکه فروش این برند مبلغ ۸۵٫۵۳۶ میلیارد یورو بوده است، ۹۲٫۸ درصد از کل درآمد گروه BMW را فروش خودروهای این برند تشکیل داده که اکثر فروش آن متعلق به خودروهای برند BMW بوده است، در واقع درآمد این شرکت به شدت وابسته به فروش لوکس BMW خود است.
علاوه بر این، تداعی محصولات این شرکت در ذهن مشتریان عمدتا بر روی خودروهای سواری تمرکز دارد، در واقع بصورت دقیق تر، وسایل نقلیه لوکس کوچک و متوسط و سواری های خاص. این کمپانی هیچ وسیله نقلیه وانت، وسایل نقلیه سبک و سنگین تجاری و یا اتوبوس ها را ارائه نمی دهد تا ویژگی های آن را متفاوت سازد.
این شرکت هیچ نام تجاری خودرویی را برای مصرف کنندگان با درآمد پایین یا درآمد متوسط ندارد که نمی توانند از ماشین های لوکس استفاده کنند ندارد .این موضوع شرکت و درآمد شرکت را در معرض خطر قرار می دهد، اینگونه بیندیشیم که هنگامی که شرایط اقتصادی بدتر شود یا سلیقه ی مصرف کنندگان تغییر می کند یا یکی از برندها در بخشی از عملکرد خود ضعیف عمل کند، تبلیغات منفی زیادی علیه خودش به وجود خواهد آورد.

میزان بدهی برند بالاست.

بدهی های BMW او را به بزرگترین شرکت تولید کننده مقروض دنیا تبدیل کرده است . میزان این بدهی ها در پنج سال گذشته به طور قابل توجهی افزایش یافته است و در سال ۲۰۱۵ به ۱۳۰ میلیارد یورو رسیده است. افزایش چشم گیر بدهی های BMW در سال های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ نمایان شدند و دلیل آن ها عمدتا به علت سرمایه گذاری های بزرگ در فن آوری مربوط به وسایل الکتریکی و رانندگی اتوماتیک بوده است.

تحلیل فرصت برند BMW با تکیه بر جدول SWOT
افزایش قیمت سوخت

قیمت سوخت در چند سال گذشته پایین بوده و انتظار می رود در آینده نزدیک با توجه به تغییرات سیاسی در واردات نفت افزایش یابد. همواره قیمت های پایین سوخت تقاضا برای وسایل نقلیه بزرگ و پر مصرف مانند کامیون های وانت و ... را افزایش می دهد . بسیاری از شرکت ها، از جمله جنرال موتورز، فورد، کرایسلر با بهره مندی از قیمت های پایین سوخت ، به تولید کامیون ها و خودروهای پر مصرف کرده اند .
در همین زمان، BMW با سرمایه گذاری در خطوط خودروهای کوچک و هیبریدی تصمیم به رقابت در محدوده وسیله نقلیه کوچک تر کرد و این بدین معناست تقاضا برای وسایل نقلیه کوچک همیشه با افزایش قیمت سوخت افزایش می یابد.

افزایش رفاه عمومی و تقاضا برای خودروهای هوشمند

در حال حاضر نزدیک به ۳۳ شرکت در حال کار بر روی وسایل نقلیه هوشمند ( که برای حرکت نیاز به راننده ندارند ، دیجیتالی کنترل می شوند و ... ) هستند. برخی از شرکت ها ، از جمله گوگل، فورد و تسلا، خودروهای تمام هوشمند خود را در جاده ها آزمایش می کنند و البته هیچکدام از این شرکت ها اتومبیل ها را برای عموم مردم نمی فروشند. تقاضای دقیق یا ارزش روبه رشد این بازار تا سال ۲۰۲۵ در حدود ۴۵ میلیارد دلار تخمین زده می شود .
BMW نیز باید توسعه فن آوری خودرو تمام هوشمند خود را افزایش دهد و در صورت نیاز باید بتواند مهارت های مورد نیاز را بدست آورد، در غیر اینصورت از گوگل، فورد یا تسلا در این رقابت عقب خواهد ماند.

ضعیف شدن ارزش یورو به واحد پول سایر کشورها
اکثریت درآمد BMW از کشورهای منطقه به یورو است ( در واقع یورو ارز استاندارد شرکت در معاملات تجاری شرکت است.) بنابراین، تغییرات نرخ ارز یورو، تاثیر کمی بر درآمد و سود شرکت دارد. با این وجود، نرخ ارز همچنان صادرات به کشورهای دیگر را تحت تاثیر قرار می دهد و این بدین معنی است که کاهش نرخ ارز یورو نسبت به ارزهای دیگر، به نفع شرکت است.
کاهش نرخ ارز یورو در برابر دلار آمریکا باعث می شود که خودروهای BMW برای شهروندان ایالات متحده ارزان تر باشند . و این یعنی افزایش صادرات خودرو به ایالات متحده یا سایر کشورها.

نسخه های جدید ، خاص و متنوع
سهم بازار شرکت های خودرو سازی به طور قابل ملاحظه ای با زمان بندی و فرکانس انتشار مدل های جدید مواجه شده است. از لحاظ تاریخی، مصرف کنندگان تمایل دارند مدل های جدید خودرودر بازه های زمانی چهار یا پنج ساله ارتقاء قابل توجهی داشته باشند ، تکنولوژی های عجیبی به همراه داشته باشند و تنها تغییرات قابل ملاحظه ای در بین آنها باشد.
BMW نیز با توجه به افزایش انتظارات مصرف کننده در ارتباط با فن آوری درون خودرو و ماهیت رقابت در صنعت، استدلال خود را برای انتشار مدل های به روز در خودرو افزایش داده است.

تحلیل تهدید برند BMW با تکیه بر جدول SWOT
افزایش رقابت در بازار خودروهای جهانی

با وجود این واقعیت که بازار جهانی خودرو در حال حاضر بسیار رقابتی است، به دلیل افزایش تولید وسایل نقلیه، تغییرات سریع فناوری، ورود به بازارهای جدید – niche market - و اشباع بازارهای بزرگ، افزایش می یابد.
شرکت های خودروسازی جدید، مانند تسلا با ماشین های الکتریکی، BMW را در بخش خودروهای الکتریکی رقابت می کند. علاوه بر این، گوگل، که سعی در ساخت اتومبیل های خود رانندگی می کند و این صنعت خودرو سازی سنتی را تهدید می کند. رقابت بیشتر از این حقیقت است که ظرفیت تولید جهانی خودرو به مراتب بیش از تقاضا است. در سال ۲۰۱۵، ظرفیت تولید بیش از حد جهانی بیش از ۳۱ میلیون واحد در بر داشت.

افزایش مقررات دولتی ممکن است هزینه ها را افزایش دهد

بسیاری از دولت ها در سراسر جهان متعهد به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای هستند و ابتکارات بهره وری سوخت را تشویق می کنند. همیشه یک خطر وجود دارد که چنین اقدامات زیست محیطی ممکن است هزینه های تولید را برای تولید کنندگان خودرو افزایش دهد و این هزینه ها در بازار بسیار رقابتی کنونی تهدیدی جدیدی برای اکثر تولید کنندگان است.

افزایش کیفی و حضور خودروهای آمریکایی در بازار خودرو

در ایالات متحده آمریکا، سال های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ بهترین سال برای صنعت خودرو بود. از سال ۲۰۰۷ فروش خودروهای جدید به طور متوسط تقریبا ۶ درصد افزایش یافته است. هر خودروساز که در ایالات متحده رقابت می کرد حتی در هنگام از دست دادن سهم بازار توانست رقم فروش خود را افزایش دهد. جنرال موتورز همچنین از آن بهره گرفت.
با این وجود، رشد بازار خودرو در ایالات متحده کاهش می یابد. و فروش خودروهای جدید با توجه به بازار بیش از حد اشباع، در چند سال آینده کاهش خواهد یافت یا به صفر خواهد رسید.

.